Rozdiely
Tu môžete vidieť rozdiely medzi vybranou verziou a aktuálnou verziou danej stránky.
| Obojstranná predošlá revízia Predchádzajúca revízia Nasledujúca revízia | Predchádzajúca revízia | ||
| sk:moveinstallationwithregistration [2021/02/15 11:33] – Martin Machyniak | sk:moveinstallationwithregistration [2025/07/05 14:09] (aktuálne) – externá úprava 127.0.0.1 | ||
|---|---|---|---|
| Riadok 1: | Riadok 1: | ||
| ====== Presun so zachovaním konfigurácie ====== | ====== Presun so zachovaním konfigurácie ====== | ||
| <WRAP round important 90%> | <WRAP round important 90%> | ||
| - | V rámci organizácie je možné inštalovať len jeden uzol //Servisu T3C// kvôli konzistentnosti údajov a komunikácie | + | V rámci organizácie je možné inštalovať len jeden uzol //Servisu T3C// kvôli konzistentnosti údajov a komunikácie |
| </ | </ | ||
| <WRAP round important 90%> | <WRAP round important 90%> | ||
| Riadok 13: | Riadok 13: | ||
| <WRAP round info 90%> | <WRAP round info 90%> | ||
| - | Počas presunu inštalácie // | + | Počas presunu inštalácie // |
| </ | </ | ||
| Riadok 19: | Riadok 19: | ||
| <WRAP round important 90%> | <WRAP round important 90%> | ||
| Tento postup platí pre T3C od verzie 12.\\ | Tento postup platí pre T3C od verzie 12.\\ | ||
| - | Ak máte staršiu verziu, urobte najskôr [[sk:updateinstallation|aktualizáciu T3C]], následne pokračujte podľa tohto postupu. | + | Ak máte staršiu verziu, urobte najskôr [[updateinstallation|aktualizáciu T3C]], následne pokračujte podľa tohto postupu. |
| </ | </ | ||
| Riadok 26: | Riadok 26: | ||
| * Ďalej prosím postupujte podľa postupu pre [[restoreinstallationfrombackup# | * Ďalej prosím postupujte podľa postupu pre [[restoreinstallationfrombackup# | ||
| * Po úspešnej inštalácií je dôležité zabezpečiť, | * Po úspešnej inštalácií je dôležité zabezpečiť, | ||
| - | * Odinštalujte systém T3C | + | * Odinštalujte |
| * Zmažte registráciu ktorá sa z bezpečnostných dôvodov ponechá aj po odinštalovaní - zmažte priečinok kde bol nainštalovaný //systém T3C// | * Zmažte registráciu ktorá sa z bezpečnostných dôvodov ponechá aj po odinštalovaní - zmažte priečinok kde bol nainštalovaný //systém T3C// | ||
| ~~DISCUSSION: | ~~DISCUSSION: | ||